Rólunk

A legújabb forgalmazó a piacon

Amennyiben az elmúlt években érdeklődött az elektromos kerékpárok és triciklik iránt nem nagyon hallhatta a Motolux márkanevet. Ugyan Törökországban már évek óta közönségkedvenccé váltak termékeink, a magyar piacon eddig még nem voltak elérhetőek, egészen 2018 decemberéig.

Török eredetű termékek

A Motolux 2015-ben kezdte meg útját Adanában, Törökországban. Az elmúlt 4 év alatt az ország legkimagaslóbb és legnagyobb gyártói közé nőtték ki magukat minőségi és strapabíró elektromos járműveikkel, eladás utáni terméktámogatásukkal és országos szervizhálózatukkal.

Hátrányból előny

Az emberek alapvetően félnek az új dolgoktól, pedig az új közel sem rossz dolog. Annak ellenére, hogy Magyarországot figyelembe véve frissek vagyunk az elektromos jármű piacon így is a legkimagaslóbb termékeket kínáljuk vásárlóink számára. Aki tőlünk vásárol biztos lehet abban, hogy egy minőségi termék lesz hű társa az elkövetkezendő évekre.

Terméktámogatás

Az egész piacon a legnagyobb probléma az, hogy a gyártók termékeihez az alkatrészeket nehézkesen lehet beszerezni. Nálunk nem ez a helyzet. Ha tőlünk vásárol, akkor biztos lehet benne, hogy bármilyen alkatrész biztosítva lesz az ön számára a legkisebb csavartól kezdve akár a vázszerkezetig is. *

* Az alkatrészellátás csak Motolux termékekre érvényes. Más gyártók termékeihez alkatrészeket nem áll módunkban biztosítani.